!QMS

!QMS

‘De huid zijn jeugdigheid weer teruggeven, zonder gebuik te maken van injectietechnieken’. Dat kan met de behandelmethode van !QMS MEDICOSMETICS  die het collageen in onze huid weer aanvult. Dit hooggedoseerd collageen product bevat 82% actieve werkstoffen. Onze huid bestaat voor meer dan 70% uit het lichaamseigen eiwit collageen, dat zich bindt aan het vocht in onze huid en de huid zo volume geeft. De huid van een vrouw in de overgang maakt nauwelijks nog collageen aan. Hierdoor is stimulering van die aanmaak (wat andere methodes meestal doen) weinig effectief. Toevoeging van collageen aan de huid vanaf de buitenkant geeft wel goede resultaten.

Dr. Erich Schulte, ontwikkelde voor !QMS Medicosmetics, een behandeling  die in zowel 2015 als 2016 de onderscheiding “world best spa brand” gewonnen heeft. Het is raadzaam om preventief huidveroudering aan te pakken. Dit kan ongeveer vanaf de leeftijd van 28 jaar.


Meer informatie

!QMS Medicosmetics werkt huidverbeterend, ook bij de jongere huid, maar ook bij specifieke huidproblemen zoals  couperose, acné, gevoelige ontstoken huid, pigmentvlekken, en na het gebruik van zware medicijnen (b.v. chemokuren). !QMS-producten staan garant voor hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende resultaten.

!QMS Medicosmetics werkt in vier fases. Dit om uw huid rustig en verantwoord weer op te bouwen.

- In fase 0 werken we op gevoeligheden van de huid.
- In fase 1 worden vocht- en vetbalans van de huid in evenwicht gebracht.
- In fase 2 werken we op versteviging van de huid.
- Gedurende fase 3 werken we op de perfectie zoals pigmentvlekjes en fijne lijntjes.

U kunt de behandelingen alleen ondergaan wanneer u thuis dagelijks de producten van !QMS gebruikt, alleen dan bereikt u het beste resultaat! Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.