Ontharen

Ontharen

Beautytek ® ITPL (lichtflitsmethode)

Snel en pijnloos ontharen met de hoogwaardige Beautytek ® ITPL (licht-flitsmethode) waarbij in de haarfollikel de licht-energie wordt omgezet in warmte-energie. Hierdoor wordt de haarwortel veilig vernietigd. Op elk deel van uw lichaam kan nu ongewenste haargroei snel en definitief worden verwijderd.

Definitief ontharen

Met de Beautytek ® ITPL behoren lastige en pijnlijke manieren van ontharen zoals scheren, harsen, epileren en ontharingscrèmes definitief tot het verleden.

De Beautytek® ITPL wordt geplaatst op het huidoppervlak en met opeenvolgende flitsen wordt het gewenste huidgebied behandeld. Op het moment van de lichtflits, die slechts een paar milliseconden duurt, kan men een lichte prikkeling voelen. Gewoonlijk stelt men, zelfs bij een uiterst gevoelige huid, geen bijzondere reactie vast, maar soms kan de huid na de behandeling tijdelijk rood worden. Dit verdwijnt binnen enkele uren. Tussen opeenvolgende behandelingen ligt minimaal een periode van 4 weken.


Meer informatie

Vanwege de haargroeicyclus zijn er meerdere behandelingen nodig om alle haarfollikels uit te schakelen Gemiddeld zijn 5 tot 8 behandelingen nodig vooreen goed eindresultaat. Om het resultaat optimaal te houden adviseren wij ieder jaar een vervolgbehandeling.

Wat is er nog meer mogelijk met de Beautytek ® ITPL?

De Beautytek ® ITPL is een hoogwaardig IPL apparaat, waarmee doorzichtbaar hoogenergetisch gepulseerd licht ongewenste haargroei effectief wordt tegengegaan, maar het is ook voor de behandeling van couperose en pigmentvlekken voor zowel mannen als vrouwen. Het resultaat is blijvend.

Vergoeding ontharen ziektekostenverzekering

Bij ernstige overbeharing in het gelaat kunnen de behandelingen plaatsvinden op medische indicatie van uw huisarts en worden de kosten (deels) vergoed. Informeer vooraf bij uw ziektekostenverzekeraar.

Voor meer informatie neemt u contact op met ons telefonisch via 072-5208916 of per e-mail naar info@beautypointmirella.nl

Naar de 10 meest gestelde vragen over definitief ontharen >