Ons team

Mirella

Specialiste in schoonheid, huidverbetering en –verzorging. Mirella voltooide de Stivas A en vervolgopleiding Stivas B en verschillende aanvullende specialisaties. In 2002 richtte zij Beauty Point Mirella op. Sinds 2011 is haar salon gevestigd in het huidige pand. Met behandelmethoden van BeautyTek en !QMS kunnen huidproblemen effectief  ‘te lijf worden gegaan’.

Gerenommeerde merken als Dermalogica en John van G. zijn beschikbaar voor respectievelijk huidverzorging en make-up. Alle producten zijn zoveel mogelijk op natuurlijke basis samengesteld en verantwoord in de markt gezet (o.a. zonder testen op dieren) en... met een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Patricia

schoonheidsspecialiste en Ayurvedisch voedingsadviseur.
Specialiteiten: Behandelingen met Dermalogica en BeautyTek, voeding- en leefstijladviezen.


Meer informatie

Uw voeding

Weet u niet welke voeding het beste bij u past? Samen gaan wij op zoek naar een passende leefstijl en voedingspatroon. Hierbij gebruik ik de holistische principes van Ayurveda, de kennis van een lang, gelukkig en gezond leven. Ayurveda is natuurlijk, allesomvattend, tijdloos en eenvoudig toe te passen. Het gaat uit van de kennis van onze eenheid met de natuur en haar wetmatigheden. Het wijst de weg naar een leven in balans  - de basis voor volmaakt welzijn, natuurlijke schoonheid en duurzame gezondheid.

Uw huid

Iedereen wil een mooie, gave huid, maar veel mensen kampen met huidproblemen. Gelukkig kun je veel doen om je huid weer stralend en gezond te krijgen. Als de ontgiftingsorganen, zoals lever en nieren, het te zwaar krijgen, worden de gifstoffen vaak via de huid geloosd, in de vorm van roodheid, pukkels en meer. Problemen met het immuunsysteem of de spijsvertering of verkeerde (te vette) voeding uiten zich vaak in een huidaandoening. Ook stress heeft invloed op de huid en kan zorgen voor de verhoogde aanmaak van ontstekingsstoffen. Resultaat:  Acne, psoriasis, dermatitis, netelroos, urticaria en huiduitslag.