Dermalogica

Dermalogica

Doelgerichte huidverzorging

Dermalogica® producten behoren tot de wereldtop en worden ontwikkeld in het International Dermal Institute in Los Angeles. Ze worden samengesteld uit de meest zuivere en hoogwaardige ingrediënten zoals etherische oliën, serums en botanische mixers. De producten zijn ecologisch verantwoord en volledig vrij van chemische geur- en kleurstoffen, lanoline, minerale oliën en SD-alcohol.

Uit hygiënisch oogpunt zijn de producten verpakt in tubes of in flesjes met pompsysteem. Alle verpakkingen zijn recyclebaar.

Deze producten worden niet op dieren getest. Greenpeace heeft in een groot cosmetisch onderzoek vastgesteld, dat de Dermalogica®-producten puur en eerlijk zijn en geen gifstoffen bevatten (zie uitgave "Mooi" van Greenpeace).

 

 

 


Meer informatie

De filosofie van Dermalogica®

De huid is constant aan verandering onderhevig door interne en externe factoren. Jane Wurwand, oprichtster van het International Dermal Institute in Los Angeles zegt: “Wij geloven niet dat de huid alleen vet, droog of normaal is. De huidconditie verandert voortdurend door klimaat en milieu en ook door leeftijd en hormonen. Daarom stelt de Dermalogica® Skincare therapist een persoonlijke behandeling voor de cliënt samen afgestemd op de conditie en behoefte van de huid voor dat moment”. 

Zorg voor de huid zou dezelfde aandacht moeten krijgen als tanden poetsen. Geen luxe dus, maar bittere noodzaak. Verantwoorde huidverzorging is veel meer dan alleen schoonheid of beauty. 

Dermalogica Experts

Jouw huid is in handen van een Expert. Dermalogica Experts behoren tot de hoogst opgeleide professionele Huidexperts in de branche. Bij een Expert ben je verzekerd van de beste kwaliteit adviezen en behandelingen.

Klik hier voor meer informatie.