Beautytek Premium

Beautytek Premium

Een holistische, niet- invasive body sculpting techniek als pijnloos alternatief voor plastische chirurgie. Beautytek combineert geavanceerde westerse computer technologie en de wijsheid van de traditionele Chinese geneeskunde (acupunctuur). Het stimuleert het lichaam om zich van binnenuit te genezen, wat resulteert in een verbeterde uiterlijke verschijning.

Gezichtsbehandelingen:
- Gezichtsverjonging;
- Rimpels en lijntjes;
- Onderkin;
- Hals en decolleté;
- Huidversteviging;
- Vochtophopingen onder de ogen.
Lichaamsbehandelingen:
- Vetreductie en figuurverbetering;
- Cellulitisbehandeling;
- Borst- en halsversteviging;
- Litteken- en Striae behandeling.
- Huidversteviging;
- Vochtophopingen onder de ogen.

Veel mensen voelen zich onzeker over hun uiterlijk en zouden graag gebieden van hun lichaam of gezicht willen verbeteren. Met Beautytek zijn de veranderingen al na een paar behandelingen zichtbaar. Maar voor de mooiste, duurzame resultaten is meestal een reeks van twaalf sessies nodig; twee behandelingen per week – dat betekent een transformatie in slechts zes weken!


Meer informatie

Hoge kwaliteit

Alle Beautytek apparaten zijn vervaardigd en CE-gecertificeerd volgens de internationale medische normen. De fabrikanten zijn ISO 9001 gecertificeerd met jaarlijks kwaliteitsbewaking en re-certificering. 

Beautytek Light

Beauty Point Mirella heeft voor rimpelbehandelingen en huidverjonging d.m.v. hyaluronzuur de Beautytek Light in huis en hierdoor behoren pijnlijke injecties of plastische chirurgie tot het verleden.